Afacerile ”Maestrului” Transportatorii au fost puși să se cazeze la hotelurile lui Cocoș și afaceristului lui Cristoiu (Episodul II)

DSCN0031 DSCN0033

În Noiembrie 2006, în timpul guvernării PDL- PNL, Uniunea Română de Transport Public, un ONG cu statut de utilitate publică ce reprezintă transportatorii urbani din România, a organizat cursul de 3 zile ”Modalități de accesare a fondurilor structurale ale UE”, în 4 zone din țară: Iași, Arad, Buzău, București.

DSCN0068

În București, participanții la cursurile URTP au fost puși să se cazeze la Euro Hotel & Suites, de pe Calea Plevnei nr. 10 și la Hostel Euro International de pe str. Gheorghe Polizu, nr. 4, sector 1, compania Euro Hostels Internațional fiind deținută la acea vreme de Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea.

În Buzău, participanții la cursurile URTP au fost puși să se cazeze la Hotelul Pietroasa, aparținând asociatului lui Ion Cristoiu și Vlad Pufu (B1 TV) în firma Tipogrup Press SRL, Antohe Zaharia.

Cazarea la Hotelul Pietroasa din Buzău, aparținând lui asociatului lui Ion Cristoiu, Antohe Zaharia era una dintre cele mai scumpe la acea vreme (2006): Camera Single/ 160 ron/ Noapte și Camera Dublă/ 180 ron/ Noapte.

Ulterior, Uniunea Română de Transport Public a derulat fonduri europene prin MDRT condus de Elena Udrea, originară din Buzău.

Reclame
Afacerile ”Maestrului” Transportatorii au fost puși să se cazeze la hotelurile lui Cocoș și afaceristului lui Cristoiu (Episodul II)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s